Umyłem (przemyłem) Lemona.
Zrobiłem rozruchową rundkę po wildeckich ulicach i niespodzianka. Po zimie zaczął jeździć i odpalać na benzynie. Może dlatego, że przed mrozami podmieniłem przewody w elektrozaworze.
Jutro do gazownika na regulację i wymianę filtra jadę.
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, najlepiej jak potrafisz.
Posty i tematy w których nie wiadomo o co chodzi albo są niezgodne z zasadami tego forum lub netykiety będę usuwał.
Pomógł: 14 razy Wiek: 24 Posty: 423 Skąd: Doktorce, Białystok
Wysłany: 12-03-2010, 10:12
Wczoraj zatankowałem i więcej nie zatankuję na tej stacji, to był pierwszy i ostatni raz. Nie zawsze wchodzi na obroty powyżej 2 tys., coś szybko spada poziom paliwa i coś mało jego weszło do baku.
Dziś, z braku czasu na mycie ręczne, odwiedziłem myjnię automatyczną. Efekt zaje...fajny, ale 20 zł poszło.
Dzisiaj poszedłem dalej z modami i cytrynka dostała elegancką szachownicę na dachu. Zdjęcia będą wieczorem w odpowiednim dziale i temacie. Sąsiad stwierdził żebym zrobił coś z tą maską i ,że na postoju można grać na dachu w szachy i warcaby.
_________________ "Nie liczy się samochód, liczy się pasja..."