Witam.Mam taki problem,że w czasie pracy silnika od filtra paliwa do pompy wtryskowej cały czas wraz z paliwem przedostają się pęcherzyki powietrza.Zlokalizowałem źródło i wiem na 100%,że te pęcherzyki są z wylotu z filtra bo do filtra paliwo dochodzi bez pęcherzyków.Problem jest tym większy im zimniejszy jest silnik.Jak silnik jest zimny to dopóki się nie rozgrzeje to nie da się jechać bo ciągle gaśnie.Podejrzewam,że to z tego powodu,że zimne paliwo jest gęściejsze i trudniej jest pompie je zassać i w związku z tym ciągnie skądś fałszywe powietrze.Tylko pytanie skąd?Auto stoi w garażu więc nie ma problemu z odpaleniem rano a wczoraj było -27 stopni u mnie i jechał bez problemu ale jak go się postawi na kilka godzin to potem zanim się odjedzie to trzeba jakieś 10 minut się męczyć i czekać aż się rozgrzeje i przestanie ciągnąć powietrze.To znaczy powietrze ciągnie zawsze ale jak jest rozgrzany to mniej i daje się jechać,jest tylko trochę przymulony.