Planuję kupić sobie radio, bo mój -> PIONIER <- (tak tak, nie popełniłem błędu), nabyty razem z samochodem ma kłopoty z czytaniem płyt mp3. Czasem płytę rozpozna, a czasem nie...
Poruszaliście już temat Pioneer'ów z allegro za 300zł i nawet ktoś napisał, że są OK!
Pioneer DEH-2220UB
O takim właśnie myślę... MA ZIELONE PODŚWIETLENIE... !! ...
Może ktoś takie ma?
Czy długo trzeba czekać aż uruchomi płytę mp3..?
Czy ma antishock? (mój niezawodny PIONIER tnie się na wybojach)
A może macie jakieś inne propozycje?
Wysłany: 08-03-2010, 11:45
ja posługuje sie obecnie kaseciakiem z kasetą do mp3 i całkiem sobie to chwale...biorąc pod uwage kurz, zimową wilgoć w aucie to chyba lepiej na tym wychodze niż z radiem na kompakty....
Jeżeli chcesz z pendraka lub z karty SD słuchać i nie potrzebujesz CD to polecam to co na mam. Nie musisz się martwić o wstrząsy itp i świetnie się komponuje z deską.
Jedyny minus to wymiary, ale problem u siebie rozwiazałem jak w tym temacie: http://www.citroenax.info/viewtopic.php?t=2957
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, najlepiej jak potrafisz.
Posty i tematy w których nie wiadomo o co chodzi albo są niezgodne z zasadami tego forum lub netykiety będę usuwał.
Jeżeli chcesz z pendraka lub z karty SD słuchać i nie potrzebujesz CD to polecam to co na mam. Nie musisz się martwić o wstrząsy itp i świetnie się komponuje z deską.
Widziałem, widziałem! Radio rzeczywiście może nieźle pasować do samochodu
Z tym że ja jednak celuję w radio z CD/mp3. Myślę też o jakiejś skromnej skrzynce w przyszłości, więc potrzebuję jakieś przystosowane.
Mam 4 głośniki. Dodatkowy w suficie schowka i jeden przy nogach. A.. i tweetery na slupkach przy szybie.
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, najlepiej jak potrafisz.
Posty i tematy w których nie wiadomo o co chodzi albo są niezgodne z zasadami tego forum lub netykiety będę usuwał.
Planuję kupić sobie radio, bo mój -> PIONIER <- (tak tak, nie popełniłem błędu), nabyty razem z samochodem ma kłopoty z czytaniem płyt mp3. Czasem płytę rozpozna, a czasem nie...
Poruszaliście już temat Pioneer'ów z allegro za 300zł i nawet ktoś napisał, że są OK!
Pioneer DEH-2220UB
O takim właśnie myślę... MA ZIELONE PODŚWIETLENIE... !! ...
Może ktoś takie ma?
Czy długo trzeba czekać aż uruchomi płytę mp3..?
Czy ma antishock? (mój niezawodny PIONIER tnie się na wybojach)
A może macie jakieś inne propozycje?
Ja takie mam dokładnie - pendrive'y i plyty czyta od strzała. Anti shock działa (mam bardzo twardo zestrojone auto)