Wysłany: 20-02-2010, 12:43
kreml73 napisał/a:
kurcze, dziś zaś jeden sie o 20.22 zarejestrował i jedyny post o 20.27 brzmi "sprzedam citroena"...... Panowie siteadmini... czy na prawdę nie da się nic z tym zrobić? Przecież to nie allegro..... Też jestem przeciwnikiem spamu ale jeśli nie mamy dostępu do uruchomienia stażu to może jednak uruchomić tą liczbę postów? Przy czym- jeśli doczytaliście w moim pierwszym poście- chodzi o posty "wartościowe", czyli takie które admini nie uznają jako spam tylko jako posty wnoszące coś do życia forum...
ludzie czego żeście sie tak tych sprzedających uczepili
a tak na serio to ja bym zrobił coś takiego (nie wiem czy sie da) żeby po wpisaniu się tylko w giełdę ważność konta spadła z 3 miechów do tygodnia
Wysłany: 20-02-2010, 3:21
ultyizuje ogloszenia w ktorych widze ze pierwszy post jest sprzedam citroen ax albo sprzedam citroen ax na czesci. Albo drugi post odrazu sprzedam bo pierwszy jest w powitalni zeby sie odczepili. Moim zdaniem takie rzeczy to na allegro. Jeżeli ktos jest stałym klubowiczem i ma cos na sprzedaz bo mu zalega to ok bo od tego jest forum ale nie ze forum robi za allegro gdzie kazdy handlarz rejestruje sie tylko poto by sprzedac
Takie moje zdanie
Ps Tomus takie konto odrazu wyrzucam wiec nie zdazy stracic ważności Mysle ze jezeli wszyscy bedziemy pilnowac porządku to forum dalej pozostanie przejrzyste a tego bysmy chcieli
_________________ <Dużo Potu,Krwi i Pracy...ale cytrynie się nie odmawia >
Wysłany: 15-04-2010, 10:25
A jak ktoś tak kocha swojego AX, a nie ma kasy na utrzymanie i chce oddać w dobre ręce? Dobry opszyn by byl z tym "od kiedy na forum". Plonkować można gościa przez zamilczenie... Aż się wystraszyłem, bo ja to forum pamiętam od długiego czasu, a że życie mi się potoczyło tak, że tu nie zaglądałem. Przypomniałem sobie o forum, gdy... potrzebowałem pozbyć się części do AX w dobrej cenie / za free (bo serce mi się kraja, jak wyrzucam części na śmietnik ). Mam nadzieję, że kupujący nie są zawiedzeni.
_________________ --
AX 1.4D on his way to TZD 303 kkm
Renault Laguna I ph2 1.8 16V LPG power